Shoppailupäivä…

25 syys

Hyvää päivää tai itseasiassa huomenta vaan! 🙂

Mei oltii eilen mun miehen kanssa shoppailemassa ja oli muuten ihan älyttömän mukavaa. Tuli ostettua vaikka mitä kaikkea.

Käytiin ihan ensimmäiseksi Orikedolla Keittiötukussa katsomassa meille uutta keittiötä tai lähinnä hakemassa tarjousta. Muuten meni ihan nappiin, mutta olisi voinut ottaa keittiön mitat mukaan niin oltaisiin selvitty hieman paremmin, mutta onneksi on sähköpostit keksitty! 🙂

Seuraavana oli sitten vuorossa Skanssi. Tarkoituksena oli, että Osku saa uusia kauluspaitoja ja farkkuja. Dressmannista löysimme kolme Oskulle sopivaa kauluspaitaa, tummia värejä, mutta Oskulle osuvia.

Miehet rivissä…

Pyörittiin ja hyörittiin tuolla liikkeessä varmaan puolen tunnin ajan, kun ei oikein tiedetty minkälaisia ostaa. Lopulta sitten kun oltii siinä naureskeltu ja höpötetty niin päätetiin ottaa nuot (tosin minä ehdotin ja Osku sanoi kyllä/ei..). 😛

Nyt oli sitten kauluspaidat hankittu, joten sen sai listalta vetää ylitse. Seuraavana vuorossa olikin mun kenkien osto, vaikka ensin ajattelin, että en mä niitä kuitenkaan tarvitse, mutta toisaalta, ei sitä koskaan tiedä. Suunnaksi otimme Aleksi13:sta. Siellä ensin pyörittiin ja tutkailtiin mitä on tarjolla. Tuli kokeiltua mm. pitkävartisia talvisaappaita, jotka oli kyllä kieltämättä kivan näköiset (Osku pyysi kokeilemaan). 🙂 Lopulta päätin kysyä henkilökunnalta neuvoa ja heti tarjosivat ihania kenkiä. Valinta oli vaikea, mutta lopulta kuitenkin helppo. Jostain kummansyystä kalliimmat veivät voiton (olivat kyllä paremmat jalassa).

Voittajien kuva…

Näillä kengillä mennään sitten ens sunnuntaina. Siihenkin on enää viikko ja alkaa kyllä hieman kutisemaan vatsapohjasta *nielaus*.

Ruokaa meille tarjosi (olisikin tarjonnut…) Rolls. Ei ollut mitenkään kovin erityiset ateriat. Maisteltiin niitä uusia, kun olivat tulleet juuri  heille listoihin. Osku otti Texas Hotin neljällä pihvillä ja meikä meni ihan Chinalla ja kahdella pihvillä. Ihan tavallisilta maistuivat tai ainakin melkein. Oskulla oli viimeisen pihvin ja sämpylänpohjan välissä pihvin kokoinen alue jalapenoja. Veivät kuulemma koko nautinnon ateriasta. Ranskailaisia on pakko kehua!! Olivat oikein hyviä, joten pisteet niistä heille.

Vatsat täynnä ja seuraavaksi sitten ostamaan farkkuja. Luultiinpa siinä sitte kun ei löydetty Kapphallin korttia mistää, että jää alennukset sitten saamatta, mutta ei ollutkaan sitten lopulta hätää. Osku testasi neljät farkut ja kahdet niistä sitten otettiin. Ovat kyllä erittäin hyvänäköiset hänen päällään. Jotenkin miettisin siellä liikkeessä, että kauhean vähän oli miehille farkkuja tarjolla. Ja sitten kun miettii, niin naisille on vaikka mitä, mutta toisaalta, onhan niitä liikkeitä myöskin missä myydään vain miehille vaatteita. Ehkä sen takia eivät ole panostaneet niin paljoa. Ken’ tietää..

Vaaleaa & tummaa…

Kauluspaidat *check, avokkaat *check, farkut *check.. Vielä tarvittaisiin olohuoneen verhot. Citymarketissa oli mielestäni hyvä tarjous verhoista ja se oli siis seuraava kauppa jonne suuntasimme. Taisimme pyöriä siellä ensin varmaankin puolentuntia ennenkuin löysimme sen mitä olimme hakemassa ja lopultakin; Vallilan kauniit kelohonkaverhot ovat juuri omiaan meidän tulevaan olohuoneeseen. Ajattelin ostaa samalla myös makuuhuoneeseen samat verhot mutta vain lilana tai sitten pinkkinä, mutta päätin, että kyllä sitä sitten verhot saa muihinkin huoneisiin kun on ajankohtaista. Mutta nyt on sitten ostettu ihan ensimmäiset ja omat verhot omaan olohuoneeseen.

Vallila desing Kelohonkaverhot (ruskea)…

Sitten jälkiruokaa ja sen tarjosi Spice Ice. 😉

Jälkiruokien jälkeen lähdimme kohti Tulikivi uuneja. Lähdimme mielenkiinnosta katsomaan, että minkälainen takka meille sopisi olohuoneeseen ja mitä sellainen sitten tulisi kustantamaan. Keskustelujen ja mietintöjen jälkeen Osku kirjoitti nimensä paperiin ja nyt meille on sitten varattu takka olohuoneeseen. On kyllä aika kaunis takka. Valitettavasti siitä ei ole kuvaa, koska sitä emme kotiin vielä saaneet. 😀 Ehkä sitten joskus…

Vielä olisi muutama kauppa jäljellä. Budget sportti ja biltema. Budget sportista kävimme ostamassa sählytarvikkeita. Mailat, sisäpelikengät, pari palloa ja tarttuipa sitten frisbiitkin mukaan. Se on jotenkin kummallista, miten joissakin kaupoissa myyjän saaminen kiinni on aivan käsittämätöntä. Eivätkö he halua myydö tuotteitaan vai mikä on ongelmana?

No mutta lopulta sitten saimme myyjän palvelemaan meitä ja kertomaan tarvittavan tiedon meille. Nyt ei tarvita enää kuin halli missä pelata.

Vasemmalla mun kengät ja maila & oikealla Oskun maila ja kengät 🙂 + pallot

Se olisi shoppailupäivä melkein lopussa, enää puuttuisi yksi liike missä käydä ja se olisi biltema. Polkupyörillä on mukava ajaa. Mitä nyt pimeällä kun polkee kotiin niin ei välttämättä näe mitään, jos ei ole lamppuja. Nyt sitten on lamput, mitä tosin ei olla vielä testattu. Mutta tulee varmaankin joku ilta/yö testattua, jollei nämä syysillat sitten tästä kovin nopeasti pakkaselle mene…

Nyt on sitten kaikkea tarvittavaa ostettu. Ja eilisestä päivästä ja illastakin selvitty. Frisbeen heitto on oikeasti mukavaa, varsinkin kun on suht’ oikeanlainen frisbee mitä heittää. Aliaksen pelaaminen ystäväporukalla paikallisessa pubissa on myös mukavaa yömyöhään vaikka siinä saattaakin jo vähän väsyttää ja olo tuntua erittäin ärtyiseltä pitkän päivän jälkeen. Voin kertoa muuten, että tulipa sitten eile pidettyä käärmettäkin kädessä. Se on jotenkin jännä, kun ne eivät tunnu limaisilta, mutta kuitenkin ovat kylmän nihkeitä tai jotain sinne päin. Mutta olen kyllä sitä mieltä, että me otetaan se Kameleontti ennemmin kuin tuo käärme. Onneksi on ystävä jolla on käärmeitä niin pääsee sinne sitten palluttamaan niitä jos mieli oikein tekee (kunhan vain tottuisi sellaiseen).

Sisko tulee varmaan tänään käymään meillä. Haluaa tulla syömään mun korvapuusteja kuulemma. Mun tarvitsis harjoitella avokkaiden kanssa kävelemistä ennen ens vkl. Onneksi on viikko aikaa. Ja oih! Huomenna kuntosalille vetämään naisille kuntopiiriä. Uutta veryttelyohjelmaa siis tarvitsis miettiä. No onneksi on vielä päivää jäljellä. 🙂

Oikein mukavaa ja aurinkoista mieltä&päivää kaikille tänään.

SUVI

Yksi vastaus to “Shoppailupäivä…”

  1. Sini 25/09/2011 klo 20:14 #

    Mutta en sitten tullukkaan sinne pullalle 😦 Voih. Mä vielä tulen ja syön ne kaikki! muhhhaha..

Jätä kommentti